Algemene voorwaarden voor webshop

Adres en facturatiegegevens

Facturatie- en verzendadres: Jacqueline & Compote // Koninklijkelaan 22 bus 4,  2600 Berchem (enkel post)

Atelier: Jacqueline & Compote // Zeilstraat 29, 2060 Antwerpen (enkel op afspraak)
Telefonisch contact: +32 474 91 78 42
BTW N° : BE 0843 956 715

Algemene vragen: hello@jacquelinecompote.be
Webshop vragen: webshop@jacquelinecompote.be
Website: www.jacquelinecompote.be

Algemene voorwaarden

De voorwaarden waarmee je akkoord gaat bij aankoop:  

De prijzen op onze website zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. 
Na je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met daarin een overzicht van je bestelling en het totaalbedrag, inclusief verzendkosten.  
De betaling gebeurt binnen de beveiligde omgeving van Mollie (bancontact, kredietkaarten) en Paypal. 

Herroepingsrecht: In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten die binnen het toepassingsgebied vallen van de wet heeft de consument het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering. Ingeval de consument zich op deze mogelijkheid beroept, moet hij de goederen op eigen risico en kosten terugsturen naar Jacqueline & Compote, Koninklijkelaan 22 bus 4, 2600 Berchem

Jacqueline & Compote behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren bij het vermoeden dat de artikelen reeds zijn gebruikt of bij vermoeden van schade aangebracht door schuld anders dan de verkoper of de leverancier van het artikel.

Je persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt ten behoeve van de afhandeling van de bestelling en worden niet aan derden doorgegeven.

Jacqueline & Compote  is niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging of diefstal tijdens de verzending. Ben je hiervan toch het slachtoffer geworden, breng ons dan zeker op de hoogte. We kijken graag wat we voor je kunnen doen. 

Levertermijn webshop

Alle producten van Jacqueline & Compote worden met veel zorg en met de hand gemaakt. Eens de bestelling bij ons aankomt, ontvangt u eveneens een bevestigingsmail. Vanaf dat moment  bedraagt de levertermijn ongeveer 1 week. Wij versturen doorgaans op donderdag. Daar wij afhankelijk zijn van de werking van Bpost, garanderen we geen exacte leverdatum.

Uitzonderingen kunnen telkens aangevraagd worden (spoedbestellingen) via webshop@jacquelinecompote.be. Hierbij doen wij ons uiterste best om rekening te houden bij uw wensen, echter wordt dit geval per geval bekeken en doen wij hier  geen beloftes in.

Ruilen en retourneren webshop

Producten aangekocht via de webshop kunnen geruild of geretourneerd worden binnen een termijn van 14 dagen. Deze kunnen dan gewisseld worden voor een ander product of voor een tegoedbon. De reeds betaalde verzendkosten worden niet terugbetaald. De aankoop moet terug gestuurd worden in de originele verpakking. Wanneer de verpakking echter beschadigd is, kunt u niet meer afzien van de aankoop.
SOLDEN ITEMS KUNNEN NIET GERETOURNEERD WORDEN.

Herstellingen of onopzettelijke beschadiging kunnen binnen een termijn van 3 maand (na aankoop) terug gestuurd en gerepareerd worden. Het product wordt door ons beoordeeld in hoeverre de schade te wijten is aan een fout in de productie. Bekijk zeker hieronder hoe je jouw juweel in ere kan houden*

In beide gevallen vragen wij om eerst contact op te nemen met ons via mail, dit kan op webshop@jacquelinecompote.be  

Wij aanvaarden geen retours of herstellingen zonder een voorgaande communicatie via mail! 

Bij een omruiling zijn er enkel kosten verbonden wanneer de prijs van het nieuw gekozen artikel hoger ligt dan de initieel aangekochte product. Zowel de verzendkosten voor het terug sturen als de eventueel nieuwe kosten bij het terug sturen van herstelling of omruiling zijn voor rekening van de klant.

Een artikel moet in een degelijke verpakking worden terug gestuurd. Dit betekend in het een doosje waardoor verdere beschadiging van het juweel voorkomen wordt. Een artikel dat los in een enveloppe wordt verstuurd, aanvaarden wij NIET als geldige retour.

Ruilen en retourneren vanuit een verkooppunt

Wanneer u een product hebt aangekocht in één van onze verkooppunten, dient u alle verdere opvolging via datzelfde verkooppunt te regelen. Herstellingen worden eveneens aanvaard tot 3 maand na aankoop van het product. Vind HIER alle verkooppunten 

Privacy statement en policy

Jacqueline & Compote draagt zorg voor uw privacy wanneer u onze website bezoekt, en dit in overeenstemming met de bepalingen hieronder (de “Jacqueline & Compote Privacy Policy”) en met de toepasselijke wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Door gebruik te maken van onze website, stemt u in met de verzameling, het gebruik en de openbaarmaking van uw persoonsgegevens in overeenstemming met deze Jacqueline & Compote Privacy Policy.

Via onze website kan u informatie aanvragen en bestellingen plaatsen.

Bij een informatie aanvraag vraagt Jacqueline & Compote u een minimum aan persoonsgegevens teneinde u te kunnen contacteren:

  • naam
  • voornaam
  • e-mail adres
  • telefoonnummer

Als u een bestelling plaatst via onze website vraagt Jacqueline & Compote u een minimum aan persoonsgegevens teneinde uw bestelling te kunnen afhandelen:

  • naam
  • voornaam
  • e-mail adres
  •  adres

Het staat u vrij om de rest van uw persoonsgegevens eveneens in te vullen.

Ons hoofddoel bij de verwerking van uw persoonsgegevens bestaat erin u de gevraagde diensten of informatie te bezorgen. Als gevolg van het plaatsen van uw bestelling op onze webshop, dienen wij uw persoonsgegevens te gebruiken voor het vervullen van onze contractuele verplichtingen aangaande uw bestelling. Indien u echter geen bestelling meer plaatst via onze webshop gedurende een periode van vijf jaar volgend op uw laatste bestelling, zullen wij uw persoonsgegevens definitief uit onze bestanden verwijderen. Daarnaast worden uw persoonsgegevens door Jacqueline & Compote in een bestand opgenomen, teneinde u te kunnen informeren over onze activiteiten. Voor zover u ons daartoe uw toestemming heeft verleend, kunnen wij uw persoonsgegevens gebruiken voor direct marketing via e-mail. Indien u achteraf toch beslist dat u geen dergelijke e-mails meer wil ontvangen, dan kan u zich van de distributielijst laten schrappen door de “unsubscribe”-link in de e-mail aan te klikken. Wij zullen uw persoonsgegevens dan onmiddellijk uit onze bestanden verwijderen.

Door contact op te nemen met Jacqueline & Compote:  hello@jacquelinecompote.be , kan u steeds uw persoonsgegevens bij ons opvragen en/of verbeteren of uit ons bestand laten verwijderen.

Jacqueline & Compote kan haar Privacy Policy van tijd tot tijd wijzigen. Wij raden u dan ook aan om de Jacqueline & Compote Privacy Policy na te lezen telkens u ons persoonsgegevens verstrekt via onze website.

Heeft u vragen of opmerkingen omtrent onze Jacqueline & Compote Privacy Policy, aarzel niet ons te contacteren op het volgende adres: Koninklijkelaan 22/4, 2600 Berchem, BELGIË of door een e-mail te sturen naar hello@jacquelinecompote.be.

U beschikt eveneens over het recht om een klacht in te dienen bij de Belgische Privacy Comissie: Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer, Drukpersstraat 35, 1000 Brussel, Tel +32(0)2 274 48 00, Fax +32 (0)2 274 48 35, e-mail: commission@privacycommission.be