fbpx

Aankoopvoorwaarden voor wholesale klanten

Bestellingen.

Minimum bestelling bedraagt €450,00. Bestellingen met een lager aankoopbedrag worden geweigerd. 

Bestellen kan via onze Wholesale webshop. Klanten krijgen hiervoor toegang via een persoonlijke login. 

Facturen zullen samen met de levering verstuurd worden. Wenst u de factuur ook digitaal, gelieve dit dan specifiek door te geven. De betaaltermijn van 14 dagen moet gerespecteerd worden.

De verwachte levertermijn is 3 – 5 weken. Dit is wel afhankelijk van de periode. Wanneer de levertermijn oploopt, zult u hiervan verwittigd worden.

Verzending

Bestellingen  < €500,00 zullen met Bpost verzonden worden. Hiervoor rekenen wij een bezorgkost van €7,50 aan.
Bestellingen  > €500,00 zullen met Mikropakket verzonden worden en zijn vrij van verzendkosten.

Prijssetting

Wij vragen de geadviseerde verkoopprijs te respecteren. Indien u toch een andere verkoopprijs wenst te hanteren, mag dit, maar verzoeken wij u wel om dit met ons te communiceren.

Materialen

Jacqueline & Compote werkt met duurzame en natuurlijke materialen. Elk juweel wordt met de hand vervaardigd. Hierdoor kan het zijn dat de geleverde stuks iets verschillen van de originelen of afgebeelde stuks op onze website.

Alle juwelen zijn een combinatie van 3D-geprint materiaal, zijnde composiet en (al dan niet verguld) zilver.

Maak er uw klanten wél op attent dat ze met zorg dienen om te gaan met hun juwelen. Zo benadrukken wij dat de juwelen best in niet vochtige ruimtes bewaard worden. Vermijden van parfum en water is ook aangewezen. (onze onderhoudtips vind je hier)
Wees er u van bewust dat zilver (ook wanneer het verguld is) onderhevig is aan oxidatie. Zo kan het bruin tot zelfs zwart uitslaan wanneer het bloot wordt gesteld aan (vochtige) lucht en kunstlicht. Wij staan u graag bij indien er vragen zijn over het onderhoud de tentoongestelde juwelen.

Retours

Defecten en fouten in de levering moeten gemeld worden binnen 5 dagen na levering.

Wanneer er retours zijn van klanten vragen wij een schriftelijke melding mét beeldmateriaal. Dit kan gestuurd worden naar webshop@jacquelinecompote.be. Reparaties zullen binnen een termijn van 4 weken gebeuren. Indien nodig kan dit rechtstreeks naar de klant teruggestuurd worden.

Marketing

Via onze Wholesale Webshop kan u beschikken over beeldmateriaal van al onze collecties. Zowel productfoto’s als sfeerbeelden. Deze mogen ten alle tijden gebruikt worden op jullie website en social media. Gelieve wel telkens onze social links te vermelden.

Bij het plaatsen van een bestelling gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Contact

Koninklijkelaan 22/4
2600 Berchem
(geen afspraak mogelijk, enkel post)

hello@jacquelinecompote.be 

 

Jacqueline & Compote – BTW BE 0843.956.715 – ALLE VERMELDE PRIJZEN OP ARTIKELEN ZIJN INCL. BTW, EXCL. VERZENDINGSKOSTEN.

WEBDESIGN Paper Stills

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

TERRA

Heb jij onze nieuwste kleur al ontdekt? Deze terracotta variant hebben we toegepast op verschillende kettingen en oorbellen.

Neem snel een kijkje op onze webshop