Aankoopvoorwaarden voor wholesale klanten

Bestellingen bij aankoop

Minimum bestelling bedraagt €200,00. Bestellingen met een lager aankoopbedrag kunnen we niet aanvraarden.  Bestellen kan via onze Wholesale webshop. Klanten krijgen hiervoor toegang via een persoonlijke login.
Facturen zullen samen met de levering verstuurd worden. Wenst u de factuur ook digitaal, gelieve dit dan specifiek door te geven. 
Bij een eerste bestelling, vragen wij een vooruitbetaling. Nadien hanteren wij een betaaltermijn van 14 dagen. Bij onmiddellijke betaling geniet u van 2% korting contant.
De verwachte levertermijn is 3 – 5 weken. Dit is wel afhankelijk van de periode. Wanneer de levertermijn oploopt, zult u hiervan verwittigd worden.

Consignatie voorwaarden

 • Bestellen
  Het assortiment dat zal worden aangeboden wordt in samenspraak gekozen. Bij elke levering wordt een aflevernota toegevoegd. Op basis van deze aflevernota’s zal de uiteindelijke afrekening gemaakt worden. Bijbestellen kan gemakkelijk via mail.
 • Commissie
  We werken met een 70-30 regeling. 70% van de verkoopprijs gaat terug naar het merk en 30% commissie voor de winkelier.
 • Facturatie
  Er wordt maandelijks een overzicht van de verkoop aangeleverd door de winkelier. Afhankelijk van de verkoop zal dit maandelijks of per kwartaal gefactureerd worden.
 • Schade of diefstal
  De winkelier draagt zorg voor de producten die aangeboden worden in het verkooppunt. Na afloop van de samenwerking worden de terug geleverde goederen af getoetst met de verkoopsresultaten en de (verschillende) aflevernota(‘s).
  Ontbrekende items worden beschouwd als verkocht en worden nadien aangerekend. Beschadigde items worden beschouwd als onverkoopbaar en hiervoor zal een schadevergoeding van 30% van de verkoopprijs worden aangerekend.

Verzending

Alle bestellingen zullen met Mikropakket verzonden worden.

Bestellingen < €750,00 is er een bezorgkost van €14,50.
Bestellingen > €750,00 zullen gratis verzonden worden.
Bestellingen binnen Antwerpen worden gratis geleverd.

Prijssetting

Wij vragen de geadviseerde verkoopprijs te respecteren. Indien u toch een andere verkoopprijs wenst te hanteren, mag dit, maar verzoeken wij u wel om dit met ons te communiceren.

Materialen

Jacqueline & Compote werkt met duurzame en natuurlijke materialen. Elk juweel wordt met de hand vervaardigd. Hierdoor kan het zijn dat de geleverde stuks iets verschillen van de originelen of afgebeelde stuks op onze website.

Alle juwelen zijn een combinatie van 3D-geprint materiaal, zijnde composiet en (al dan niet verguld) zilver.

Maak er uw klanten wél op attent dat ze met zorg dienen om te gaan met hun juwelen. Zo benadrukken wij dat de juwelen best in niet vochtige ruimtes bewaard worden. Vermijden van parfum en water is ook aangewezen. (onze onderhoudtips vind je hier)
Wees er u van bewust dat zilver (ook wanneer het verguld is) onderhevig is aan oxidatie. Zo kan het bruin tot zelfs zwart uitslaan wanneer het bloot wordt gesteld aan (vochtige) lucht en kunstlicht. Wij staan u graag bij indien er vragen zijn over het onderhoud de tentoongestelde juwelen.

Retours

Defecten en fouten in de levering moeten gemeld worden binnen 5 dagen na levering.

Wanneer er retours zijn van klanten vragen wij een schriftelijke melding mét beeldmateriaal. Dit kan gestuurd worden naar webshop@jacquelinecompote.be. Reparaties zullen binnen een termijn van 4 weken gebeuren. Indien nodig kan dit rechtstreeks naar de klant teruggestuurd worden.

Marketing

Contacteer ons voor beeldmateriaal van al onze collecties. Zowel productfoto’s als sfeerbeelden. Deze mogen ten alle tijden gebruikt worden op jullie website en social media. Gelieve wel telkens onze social links te vermelden.

Bij het plaatsen van een bestelling gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden.